Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις λαθροδιακινητών - Εντοπίσθηκαν συνολικά 19 παράτυποι μετανάστες

Συνολικά 19 αλλοδαπούς επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας, τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην Π.Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης, δύο οχήματα με οδηγούς δύο Έλληνες

ηλικίας 30 και 31 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος λειτουργούσε ως προπομπός, τα οποία και ακινητοποίησαν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν, προέκυψε ότι σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Κερδύλια και την Ασπροβάλτα αποβίβασαν παράτυπους μετανάστες και έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή εντοπίσθηκαν συνολικά 6 Πακιστανού.

Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, σήμερα τα ξημερώματα εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή των Λαγκαδικίων και συνέλαβαν 24χρονο από τη Συρία, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνολικά 13 παράτυπους μετανάστες, από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο και την Ερυθραία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα