Θεσσαλονίκη: Τα καλύτερα delivery που πρέπει να τιμήσεις εν μέσω κορωνοϊού!

Ο κορωνοϊός έφερε μια νέα πραγματικότητα για όλους μας. Τα μέτρα που ελήφθησαν για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και η απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων που ακολούθησε μας έκανε να μείνουμε μακριά από αγαπημένα στέκια. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την επαφή με το κοινό τους, αλλά και να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους εν μέσω κρίσης, επενδύουν αυτό το διάστημα στο delivery και

μας προσφέρουν λύσεις διασκέδασης... εντός.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν παραγγείλετε το φαγητό ή το ποτό σας στο σπίτι, μη ξεχνάτε να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά την παραλαβή, αλλά και... το tip στους διανομείς που αυτή την περίοδο σηκώνουν ακόμη μεγαλύτερο βάρος!

Δείτε τις προτάσεις του Thestival και πάρτε ιδέες:

Habanera

Μπορεί το όμορφο νεοκλασικό της Γεωργίου Παπανδρέου να μη μπορεί να μας υποδεχτεί, ωστόσο, το υπέροχο φαγητό του Habanera έρχεται στην πόρτα μας με μεξικάνικες γεύσεις και ιδιαίτερα cocktails σε πακέτο.

Burritos, fajitas και nachos συνδυάζονται με σαλάτες, ορεκτικά και γλυκά, ενώ κοκτέιλς όπως Μοχίτο, Καϊπιρίνια ή Μαργαρίτα ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα γεύμα.

Info:

Habanera

Γεωργίου Παπανδρέου 30 (Take away)

Τηλ. 2310 869-331 (Delivery)

Αλατορίγανη

Βρίσκεται κοντά μας από το 2011 επιλέγοντας κρέατα αρίστης ποιότητας και φρέσκα υλικά. Κρεατικά σούβλας, πιάτα της ώρας, ποικιλία ορεκτικών, όλα φτιαγμένα με μεράκι, φτάνουν στην πόρτα σας με ένα τηλέφωνο ή με ηλεκτρονική παραγγελία. Στην τελευταία μάλιστα κερδίζεις έκπτωση 10%! Πριν ξεκινήσεις να παραγγέλνεις κάνε προσεκτικά την επιλογή σου: Κεμπάπ, κοκορέτσι, κοτόπουλο σούβλας ή... γύρος του κόσμου σε 80 μπουκιές;

Ελάχιστη Παραγγελία 5,00€

Info:

Αλατορίγανη

Βασιλίσσης Όλγας 177 (Take Away)

Τηλ. 2310831110, 2310886454 (Delivery)

Θάλασσα

Ψάρια ωμά, ψάρια ψητά, μαγειρεμένο φαγητό με βάση το ψάρι, σαλάτες και τσιπουράκι. Η Θάλασσα σου ετοιμάζει ένα πλήρες γεύμα και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα ουζερί.

Εάν μένεις στο σπίτι και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, η ψαραγορά "Θάλασσα" σου δίνει την επιλογή να φέρεις την ψαροταβέρνα στον δικό σου χώρο με ένα απλό τηλεφώνημα, ή με ένα κλικ στον υπολογιστή.

Τσιπούρα, μυλοκόπι, γαριδομακαρονάδα ή αχνιστή ψαρόσουπα; Κάνε την επιλογή σου και επικοινώνησε!

Info:

Θάλασσα

Εθνικής Αμύνης 36 (Take Away)

Τηλ. 231 026 2443 (Delivery)

Γρηγόρης

Καφέ, χυμό, πρωινό σνακ και μικρογεύματα. Ότι κι αν επιλέξεις από τον Γρηγόρη, μπορεί να έρθει στο γραφείο ή στο σπίτι σου και μάλιστα με delivery χωρίς επαφή!

Τι σημαίνει αυτό; Η «Παράδοση χωρίς επαφή» είναι διαθέσιμη για τις online παραγγελίες (με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) και εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει επαφή ανάμεσα στο διανομέα και στον πελάτη. Ο διανομέας θα αφήσει το πακέτο στην πόρτα από όπου και θα το παραλάβετε!

Info:

Γρηγόρης

Πληροφορίες: 2130400400

Μπονμπονέλλα

Το cute bar της Μπονμπονέλλα έρχεται στο σπίτι σου και σου σερβίρει τα κλασικά κοκτέιλς αλλά και signature cocktails με ρακή, ρούμι, βότκα και ότι επιθυμεί ο καθένας.

Δεν χρειάζεται να ξεμυτίσεις από το σπίτι για να απολαύσεις ένα ποτάκι. Μπορείς να το κάνεις μπροστά στην τηλεόραση, στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου σειρά, μια καλή ταινία ή ακούγοντας μουσική.

Signature Cocktails: (Με ρακή)

Bonbonella Mojito (Γλυκό)
Fairness (Γλυκόξινο)
Rooftop sling (Γλυκόπικρο)
Apollo 8 (πικρό)

Classic Cocktails:
Mojito
Margarita
Pina Colada
Aperol Spritz
Cuba Libre

Τιμή σε όλα 5€

Χρόνος παράδοσης 20’-25’

Delivery έως τη 1 π.μ.

Info:

Μπονμπονέλλα

Κωνσταντίνου Καραμανλή 21

Τηλ. 6947808848

Mpezes Pastry Shop

Με ενισχυμένη υπηρεσία παράδοσης προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη ζήτηση εν μέσω κορωνοϊού ο Mpezes Pastry Shop. Η ιστοσελίδα του ζαχαροπλαστείου σας βοηθά να επιλέξετε ανάμεσα σε τσουρέκια, νηστίσιμα γλυκά ή τούρτες και σεις δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας για να έχετε φρέσκα γλυκά στο σπίτι. Εάν δεν έχετε διάθεση να φτιάξετε τα δικά σας γλυκά, μαρεγκάκια, πάστες, σιροπιαστά, σοκολατάκια, ακόμη και... κουφέτα έρχονται στην πόρτα σας.

1) Δωρεάν παράδοση:
Ανατολική Θεσσαλονίκη: Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Τριανδρία, Αρχαιολογικό Μουσείο, Καλαμαριά
Ημέρες εξυπηρέτησης: Δε-Σα
Ελάχιστη παραγγελία: 9,00€
Ωράριο εξυπηρέτησης: 09:00-12:45

2) Για τις υπόλοιπες περιοχές και ώρες, Δευτέρα με Κυριακή, (μέχρι τις 18:00 βάσει νομοθεσίας) μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς ελάχιστη ποσότητα, με χρέωση των μεταφορικών αναλόγως της χρέωσης που έχει ο εξωτερικός συνεργάτης.

Info:

Mpezes Pastry Shop

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 117 (Take Away)

Τηλ.: 2310323247 (Delivery)

JOIN juice bars

Μια ενισχυμένη δόση βιταμινών έεεφτασε... στην πόρτα σου με ασφάλεια! Μένεις σπίτι, αλλά θέλεις να εντάξεις στο πρωινό σου έναν φρεσκοστυμμένο χυμό; Τα JOIN juice bars σου δίνουν τη δυνατότητα.

Χυμοί, Smoothies, σαλάτες και κρύα σάντουιτς είναι ορισμένες από τις επιλογές που σου δίνει το κατάστημα για υγιεινό σνακ, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Info:

JOIN juice bars

Τηλ. 2310 566494- Κέντρο Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα