Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα για ναρκωτικά και όπλα

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσε 36χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης εντόπισαν τον 36χρονο Έλληνα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες,

στη Μενεμένη.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε συνεργασία με Αστυνομικούς τηςΥποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, χθες το μεσημέρι σε έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν -11- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -12- κιλών και -316- γραμμαρίων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο του 36χρονου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν περισσότερα από -18- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, -7- αβολίδωτα φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των -4.900- ευρώ, κ.α

Πιο αναλυτικά, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-18- κιλά και -572,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

-7- αβολίδωτα φυσίγγια,

-1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-1- τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,

-4- κινητά τηλέφωνα και

-το χρηματικό ποσό των -4.900- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα