Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις 11 καταζητούμενων το τελευταίο 24ωρο

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων στοχεύουν οι έλεγχοι που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά 11 άτομα, μεταξύ των οποίων:

-31χρονος ημεδαπός,

από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9 ετών, για ηθική αυτουργία από κερδοσκοπία σε παραλαβή λαθρομεταναστών από τα εσωτερικά σύνορα κατά συρροή.

-Αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 2 διατάξεις του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, με τις οποίες διατάσσεται η έκτιση συνολικού υπολοίπου ποινής φυλάκισης άνω των 2 ετών και 10 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

-37χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου σχετικά με πρόληψη και καταστολή νομιμοποίησης εσόδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα