Θεσσαλονίκη: Σωρεία υποθέσεων κλοπών εξιχνίασε το τελευταίο 24ωρο η ΕΛ.ΑΣ.

Στις εξιχνιάσεις πολλών περιπτώσεων κλοπών οδηγήθηκαν μετά από έρευνες οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ταυτοποιήθηκαν άτομα που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ σε βάρος δραστών σχηματίστηκαν δικογραφίες για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 6 Ελλήνων για κλοπές από καταστήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης. Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών που

έλαβαν χώρα αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους σε πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος νεαρού, ελληνικής καταγωγής, καθώς τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

Επίσης, σε βάρος νεαρού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Δικογραφία σχηματίστηκε, ακόμη σε βάρος 32χρονου με καταγωγή από την Αλγερία, διότι μαζί με συνεργό του, τέλη Ιουλίου, διέρρηξαν οικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από το εσωτερικό του. Αλλά και σε βάρος 27χρονου με καταγωγή από την Αρμενία, ο οποίος αρχές Αυγούστου 2019 σπάζοντας μπαλκονόπορτα εισήλθε σε οικία στους Αμπελόκηπους και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Σχηματίσθηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα καθώς έπειτα από αυτοψία συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προέκυψε ότι από τέλη Ιανουαρίου έως αρχές Ιουλίου του 2019 προέβη σε ρευματοκλοπή αξίας πάνω από 1.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 38χρονου, ο οποίος τέλη Ιουλίου διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Καλοχωρίου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών για περιπτώσεις κλοπών αλλά και διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα