Θεσσαλονίκη: Παρατημένος ο χώρος του κυλικείου στο Ποσειδώνιο - Αγώνας δρόμου για να βρεθεί μισθωτής (ΦΩΤΟ)

Σε λειτουργία βρίσκεται και πάλι μετά από αρκετό ταλαιπωρίας των κολυμβητών, το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Από τις αρχές Οκτώβρη το κολυμβητήριο είναι ξανά στη διάθεση συλλόγων και αθλητών. Οι πισίνες λειτουργούν κανονικά και κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν σταδιακά αποκαθίστανται καθώς οι υπεύθυνοι του Ποσειδωνίου θέλησαν να ανοίξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, διότι η περίοδος που παρέμενε κλειστό ήταν μεγάλη.

Παράλληλα σε λίγο καιρό αναμένεται να εγκριθούν κονδύλια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον περσινό παγετό.

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει ωστόσο τόσο σε αθλητές όσο και επισκέπτες, ο εξωτερικός χώρος του κολυμβητηρίου και ειδικότερο ο χώρος στον οποίο βρισκόταν το κυλικείο.

Όπως κατήγγειλαν αναγνώστες στο thestival.gr, o χώρος παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης καθώς είναι βρώμικος, με πεταμένα καλώδια και καρέκλες.

"Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει φύγει εδώ και περίπου ένα χρόνο και τον άφησε παρατημένο. Εμείς όσο μπορούμε κάνουμε κάποιες εργασίες αλλά θέλει δουλειά ο χώρος", τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο Δημήτρης Ακριτίδης, Έφορος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο κ. Ακριτίδης ανέφερε πως ο διαγωνισμός για την μίσθωση του χώρου κηρύχθηκε αγώνος την περασμένη Παρασκευή ωστόσο η διοίκηση των ΕΑΚΘ, σε μια προσπάθεια να κινηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι διαδικασίες έχει αλλάξει κάποιους από τους όρους του διαγωνισμού προκειμένου να βρεθεί ενδιαφερόμενος.

"Μέσα στους όρους που έχουμε θέσει είναι και η διαμόρφωση του χώρου. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φτιάξει τον περιβάλλοντα χώρο. Το κάναμε αυτό για να επενδύσει σε αυτόν τον χώρο και να μη την παρατήσει μετά από λίγο", τόνισε ο κ. Ακριτίδης, επισημαίνοντας ότι έχει υπάρξει ήδη ενδιαφέρον από πιθανούς μισθωτές.

Να σημειωθεί πως το έργο ανακατασκευής του Ποσειδωνίου, πέρασε από χίλια κύματα. Δημοπρατήθηκε, πάγωσε και ξανά δημοπρατήθηκε μέχρι να δοθεί και πάλι στον κολυμβητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης στις αρχές Οκτωβρίου

Όπως δήλωσε ο κ. Ακριτίδης, μέχρι σήμερα άπαντες δηλώνουν ικανοποιημένοι ενώ σταδιακά γίνονται εργασίες τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πισίνα, ενώ όπως είπε με την επανέναρξη της λειτουργίας του Ποσειδωνίου έχει τεθεί και ένας κανονισμός λειτουργίας με κανόνες καθαριότητας για όλους τους χρήστες των πισινών.

Τέλος ανέφερε πως θα τοποθετηθούν κρεμάστρες και ερμάρια στην εξωτερική πισίνα για να βελτιωθεί η αισθητική του χώρου ο οποίος έχει βαφτεί πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα