"Θεσσαλονίκη Μαζί": Κύριε Δήμαρχε, η προεκλογική εκστρατεία τελείωσε και χρέος σας είναι να ασκήσετε πραγματική διοίκηση

Κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα με αφορμή την πρόθεση του να καταθέσει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσής του -για δύο τουλάχιστον μήνες- υπέρ του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) (Δείτε ΕΔΩ), ασκεί η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Η παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου τονίζει πως η υγειονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς χειρισμούς αλλά με ανάληψη ευθυνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί»:

«Με

έκπληξη διαβάσαμε την πρόθεση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης να καταθέσει το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσής του -για δύο τουλάχιστον μήνες- υπέρ του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) που θα καλύψει την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το ελάχιστο που οφείλει να κάνει ένας Δήμαρχος είναι

1) Να εξασφαλίσει σε επάρκεια Μέτρα Ατομικής Προστασίας για τους εργαζόμενους του Δήμου που δίνουν την καθημερινή μάχη για όλους εμάς

2)Να πάρει μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των δημοτών και των επιχειρήσεων.

3)Να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του Δήμου προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη αναγκών των μονάδων υγείας.

4) Να εφαρμόσει την τηλεργασία ώστε να προστατεύσει εργαζόμενους και πολίτες.

5) Να αυξήσει τους πόρους για την κοινωνική πολιτική και να ενισχύσει με προσωπικό τις προνοιακές δημοτικές δομές στηρίζοντας τους ανέργους που αφήνει ακάλυπτους η κυβέρνηση.

Κύριε Δήμαρχε,

η προεκλογική εκστρατεία τελείωσε και χρέος σας είναι να ασκήσετε πραγματική διοίκηση με στοχοθεσία και περίσκεψη τούτο το δύσκολο διάστημα που δοκιμάζεται όλη η Κοινότητα, προς όφελος των συνανθρώπων μας .

Η υγειονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς χειρισμούς αλλά με ανάληψη ευθυνών. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να γίνει ασπίδα προστασίας των πολιτών και των εργαζομένων του απέναντι στην πανδημία και τη λιτότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα