Θεσσαλονίκη: Κινηματαγροφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών στη Σταυρούπολη

Στη σύλληψη ενός 32χρονου Ιρακινού που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς προχώρησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών΄.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για Μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, Κλοπή, Αντίσταση, Απείθεια και Συμμορία.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα

πρώτες πρωινές ώρες στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Λαγκαδά. Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης , πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 32χρονου ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, από το Μπαγκλαντές, Πακιστάν και το Βιετνάμ, που επέβαιναν στο όχημα και οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι, το όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος είχε κλαπεί στις 15-10-2018 από περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα