Θεσσαλονίκη: Δείτε ΦΩΤΟ από το ATM που ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα στα Λαγυνά

Εκτεταμένες φθορές προκλήθηκαν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της τράπεζας ALPHA BANK στα Λαγυνά, που ανατίναξαν άγνωστοι λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Παράλληλα, σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη η παρακείμενη καφετέρια, καθώς έσπασαν τζαμαρίες και μέρος της γυάλινης οροφής της επιχείρησης, σύμφωνα με το lagadas.net.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνδρες

με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ανατίναξαν το ΑΤΜ και πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Χαρτονομίσματα βρέθηκαν σκορπισμένα στο χώρο και περισυλλέγησαν από τους αστυνομικούς, ενώ το μηχάνημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά.

Στόχος τα ΑΤΜ στα χωριά

Πρόκειται για το τρίτο ΑΤΜ που γίνεται στόχος ληστών το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Λαγκαδά, αφού προηγήθηκαν τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης σε Λητή και Δρυμό.

Στην περίπτωση του Δρυμού, οι δράστες, που ομολόγησαν και για τις δύο περιπτώσεις, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω και χωρίς να έχουν καταφέρει να αποσπάσουν χρήματα από κανένα από τα δύο μηχανήματα, αφού δεν είχαν εμπειρία σε τέτοιου είδους απάτες, όπως αναφέρει το lagadasnet. Πρόκειται για δύο κατοίκους της Μυγδονίας, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για άλλoυς είδους αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα