Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την στήριξη του "Ασύλου του Παιδιού"

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., οι μαθητές της Β’ τάξης, ο όμιλος Θεάτρου και η χορωδία του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση σε συνεργασία με τους μαθητές της Β’ τάξης και της χορωδίας του «Ασύλου του Παιδιού» και τις Παιδικές Χορωδίες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και του Ιερού Ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Διακόσια ογδόντα παιδιά θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα παρουσιάσουν με τραγούδια, χριστουγεννιάτικους ύμνους και δρώμενα το γεγονός της ανακωχής που έλαβε χώρα την παραμονή των

Χριστουγέννων του 1914 στα χαρακώματα του Δυτικού Μετώπου, κατά το πρώτο έτος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου μεταφέροντας με τον πιο όμορφο τρόπο μήνυμα ειρήνης, συναδέλφωσης και αγάπης.

Το γεγονός περιγράφεται στο βιβλίο Παιδικής Λογοτεχνίας της Αγγελικής Δαρλάση «Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι», το οποίο τα παιδιά μας θα διαβάσουν και θα επεξεργαστούν.

Επίσης, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και ο κόντρα τενόρος Νικόλαος Σπανός (επισυνάπτεται η αφίσα).

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ΄ολοκλήρου στο «Άσυλο του Παιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα