Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκαν τα πασσαλάκια της Ερμού

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, απομάκρυνε τα πασσαλάκια που είχαν τοποθετηθεί στην οδό Ερμού. Η παρέμβαση εξελίχθηκε σήμερα που τα καταστήματα είναι κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του δήμου, επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου είχαν ζητήσει επανειλημμένα να αφαιρεθούν τα πασσαλάκια, επισημαίνοντας ότι από τότε που έγινε η τοποθέτησή τους σε καθημερινή βάση σημειώνονταν τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα, τα οποία δημιουργούσαν ασφυξία στην αγορά και μείζονα προβλήματα στην

ομαλή λειτουργία της.

Η αναγκαιότητα να απομακρυνθούν τα πασσαλάκια από την οδό Ερμού επισημάνθηκε στη Δημοτική Αρχή και από την πλευρά του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, δεδομένων των καθυστερήσεων που σε πολλές περιπτώσεις σημειώνονταν στη διέλευση των αστικών λεωφορείων.

Προβλήματα είχαν καταγραφεί και από την ίδια την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς τα πασσαλάκια δυσχέραιναν τη διέλευση των απορριμματοφόρων λόγω και της στενότητας της οδού Ερμού.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απομάκρυνε σήμερα τα πασσαλάκια στο τμήμα της Ερμού μεταξύ της Αριστοτέλους και της Βενιζέλου, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και στην τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα