Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές

"O Αλέξης Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές" δηλώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Στην Ελλάδα δεν θα ψηφίσει ο κ. Ντάισελμπλουμ αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιάς της ελληνικής επικράτειας», σημειώνει συγκεκριμένα

και προσθέτει: «Ο μύθος της ενιαίας, ακλόνητης κυβερνητικής πλειοψηφίας κατέρρευσε και αναδείχτηκαν τα βαθιά ρήγματα της ετερόκλητης κυβερνητικής συμμαχίας».

Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ μετά την επιστροφή του από το Πεκίνο όπου συμμετείχε σε road show για την Ελλάδα στο πανεπιστήμιο Tsing Hua, επισημαίνει σε αυτή τη συνέντευξη πως ό,τι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο πρόεδρος της Ν.∆. έχει συντριπτικό πλεονέκτηµα έναντι του κ. Τσίπρα στο ποιος θεωρείται καλύτερος για πρωθυπουργός. Αυτό το κρίσιµο δεδοµένο, που υπάρχει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, να προηγείται τόσο πολύ ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης έναντι του πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές και οι πολυποίκιλοι υπάλληλοί τους παριστάνουν ότι το ξεχνάνε», σημειώνει.

Απαντώντας σε όσους λένε ότι η Ν.Δ. έχει ακροδεξιά στελέχη με αιχμή του δόρατος τον Αδωνι Γεωργιάδη, τονίζει: «Η Ν.Δ. δεν έχει τέτοια στελέχη, όμως έχει η κυβέρνηση».

Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλά για τις στρατηγικές αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ, για τη «Συμφωνία αλήθειας» και για τα μηνύματά του όπως τη φράση «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

«Τα πανηγύρια της κυβέρνησης για υψηλούς ρυθµούς ανάπτυξης τελειώνουν. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη θα αποτελέσει το καθοριστικό θετικό σήµα για επενδύσεις και δουλειές στη χώρα», τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα