Θεοχάρης από Ηράκλειο: Η Κρήτη θα δείξει τον δρόμο για τον 12μηνο τουρισμό

«Η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες», τόνισε κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην ευρεία σύσκεψη με τουριστικούς φορείς που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο «Ατλαντίς» ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως αυτή η τουριστική σεζόν θα είναι μικρότερη αλλά «η ευθύνη μας μεγαλύτερη» προσθέτοντας πως «ο τουρισμός θα είναι πιο ποιοτικός και θα ανακάμψει πιο γρήγορα».

Παράλληλα, ο υπουργός Τουρισμού μίλησε για τη μάχη που δίνει όλη η κυβέρνηση αλλά και οι φορείς για το ασφαλές άνοιγμα

του τουρισμού. «Είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχουμε καταφέρει και αυτή η μάχη θα καθορίσει το μέλλον του τουρισμού για την επόμενη πενταετία. Η Ελλάδα έδειξε πως είναι μία σοβαρή χώρα», επεσήμανε σχετικά ο κ. Θεοχάρης ενώ παράλληλα τόνισε πως «πλέον κοιτάζουμε την επέκταση του τουρισμού και η Κρήτη θα δείξει τον δρόμο για τον τουρισμό των 12 μηνών».

"Θερμή"… υποδοχή από τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

«Θερμή» υποδοχή στον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη επεφύλαξαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του νομού Ηρακλείου.

Από νωρίς το μεσημέρι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι βρίσκονταν έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου και τον περίμεναν για να διαμαρτυρηθούν για την ανεργία που πλήττει τον κλάδο τους ζητώντας μέτρα προστασίας που θα προωθεί την εργασία και όχι τα… επιδόματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα