Θέλει τον Ρανγκέλ ο ΠΑΟΚ

Έναν παίκτη που γνωρίζουν αρκετά καλά, εξετάζουν εκ νέου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Βίκτορ Ρανγκέλ, ο οποίος φέτος κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός κατά το παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα του Δικεφάλου με τους ανθρώπους του συλλόγου να τον

έχουν στην λίστα τους. Μάλιστα, έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με το sdna.gr, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο παίκτης έχει εκφράσει την πρόθεση του να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, πέρα από τους Κουμεντάκη – Κοκκινάκη που βρίσκονται στο κάδρο, υπάρχουν τέσσερις αθλητές που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο λόγος για τους Τακουρίδη, Σωτηρίου, Γάτση και Τερζή, με τον τελευταίο να αναμένεται να έχει διπλό ρόλο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το sdna.gr, κλεισμένος είναι ήδη ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Τέλες, ενώ στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να επιστρέψει ο νεαρός Καπετανίδης, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα