Θέλει Λάκι Τζόουνς ο Άρης!

Ο Άρης καλοβλέπει την περίπτωση του Λάκι Τζόουνς, που είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ! Ο Αμερικανός φόργουορντ αναχώρησε για την πατρίδα του, έχοντας εις γνώση το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων".

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να φτιάξει μια ομάδα λίαν... μαχητική και στο πλαίσιο μια επιλογή ενός παίκτη που τα δίνει όλα στην άμυνα, όπως ο Λάκι Τζόουνς. Άλλωστε οι δύο άντρες δεν είναι

άγνωστοι μεταξύ τους - συνεργάστηκαν πέρσι στον Προμηθέα Πάτρας, καθώς ο προπονητής του Άρη ήταν αυτός που τον είχε φέρει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και φυσικά είναι άριστος γνώστης των δυνατοτήτων του, όπως το ίδιο ισχύει για τον παίκτη που ξέρει καλά τη φιλοσοφία του κόουτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο παίκτης είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη, όμως το κασέ του είναι ένα ζήτημα που απασχολεί. Αν και δεν είναι υψηλό σε... απαγορευτικά πλαίσια (το αντίθετο για Αμερικανό που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και παίζει... άμυνα) εντούτοις το ότι ο Άρης έχει μπει σε εποχή σκληρού "μνημονίου" αποτελεί στοιχείο πιθανώς αποτρεπτικό για μια πρόταση που θα τον κάνει να πει το "ναι". Οι "κίτρινοι" δε θα έχουν, όπως όλα δείχνουν, μεγάλο μπάτζετ και κανείς δεν ξέρει που θα θελήσουν να δώσουν τα λίγα χρήματα που θα έχουν για το νέο ρόστερ...

Από την άλλη είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ επίσης θα τον ήθελε τη νέα χρονιά, καθώς αποδείχθηκε πως ήταν ένα πολύτιμο "εργαλείο" στο rotation της ομάδας, είχε καλή "χημεία" με όλους και ήταν συνεπής στο ρόλο του, ακόμη κι αυτό δεν προϋπόθετε πολλές επιθετικές προσπάθειες, όπως ίσως θα ήθελαν οι περισσότεροι Αμερικανοί.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζόουνς είναι ένας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Αγγέλου για τον Άρη και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, καθώς είναι γνωστό ότι στόχος του είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον "κορμό" της νέας ομάδας που σχεδιάζει.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα