Θείος φοιτήτριας: Η ανιψιά μου αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στη βαρβαρότητα των δολοφόνων της

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο θείος της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο που βρήκε τραγικό θάνατο, στο νησί όπου σπούδαζε.

Ο Ευάγγελος Γκιουγκής είναι θείος της 21χρονης και δικηγόρος της οικογένειας και ανέφερε ότι η ανεψιά του: «αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στην βαρβαρότητα του κτηνώδους ανδρισμού των δολοφόνων της και γι' αυτό βρέθηκε στο χώμα. Αφού την βασάνισαν, τη βίασαν και ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτό αποτελεί ηρωισμό γιατί δεν

υπέκυψε στις ορέξεις τους».

«Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και προσπαθώ να θυμηθώ παρόμοιο περιστατικό, κάποιας φοιτήτριας που να έχει υποστεί τέτοιο βασανισμό από δύο άναδρα υποκείμενα. Αφού την πέταξαν στη θάλασσα για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης τους, προσπάθησαν για πέντε μέρες να μην ομολογούν την πράξη τους και να μην πουν ότι υπάρχει μεταμέλεια για τις άναδρες ενέργειές τους», πρόσθεσε ο κ. Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», κατέληξε λέγοντας ο θείος της 21χρονης φοιτήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα