Θ. Καράογλου: Να φωτίσει το Άγιο Πνεύμα όλη την ανθρωπότητα για να επικρατήσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο

Τις δικές τους ευχές για την σημερινή ημέρα έστειλαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι παρευρέθηκαν στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους ανθρώπους και να επικρατήσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

«Να φωτίζει όλους γείτονες αλλά και όλη την ανθρωπότητα για να επικρατήσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο,

ένα αγαθό που δικαιούται όλη η υφήλιος», τόνισε ο κ. Καράογλου.

«Να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας το 2020», ευχήθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Εμείς ως ΠΚΜ είμαστε εδώ με τη δουλειά μας για να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των συμπολιτών μας στην Κεντρική Μακεδονία», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Ας ξεκινήσει μια καινούργια χρονιά, μια εξαιρετικά σημαντικά καινούργια δεκαετία για την χώρα και για την πόλη. Να έχουμε την φώτιση όλοι μας έτσι ώστε αυτή η δεκαετία στο τέλος να έχει αφήσει θετικά αποτυπώματα για την πόλη. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι πολύ για να έχουμε στο τέλος αυτή της περιόδου ένα θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Η μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας συμβολίζει τη μετάβαση στο φως, την πνευματική ανάταση, την πίστη στο καλύτερο. Σε αυτή τη μετάβαση βρίσκεται και η πατρίδα μας μετά από 10 πολύ δύσκολα χρόνια. Αντιμετωπίζουμε τις εξωτερικές προκλήσεις με εθνική αυτοπεποίθηση και χτίζουμε τις βάσεις για την Ελλάδα που θέλουμε», δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

«Να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους και για την πατρίδα μας και πάνω από όλα μια χρονιά γεμάτη ειρήνη. Γιατί οι προκλήσεις στην περιοχή μας εντείνονται διαρκώς και για αυτό το λόγο ευχόμαστε και εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε αυτή την ειρήνη στην πατρίδα μας», είπε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα