Τερζής: Κάναμε τα πάντα και χάσαμε από μια φάση αδράνειας

Για την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πάρα πολύ καλά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε μετά το 15ο λεπτό. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δώσαμε στο αντίπαλο χώρο και την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια εικόνα από τους ποδοσφαιριστές μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα πάντα αλλά δεν πετύχαμε γκολ.

Σε μια φάση αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ, ενώ η ΑΕΛ δεν είχε κάνει άλλη ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε το μυαλό μας και την συγκέντρωσή μας και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο το δικαίωμα να μας ισοφαρίσει».

Αν τον προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας του:

«Με προβληματίζει το γεγονός ότι μετά το 2-0 χάσαμε την συγκέντρωση μας, είναι κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Η κακή μας αμυντική λειτουργία μας στοίχισε.

Για την εμφάνιση του Μπα και του Ντουάρτε

«Δουλεύουν πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις ο Μπα είναι ένα παιδί με περισσότερες ικανότητες στην άμυνα. Θελήσαμε να βάλουμε τον Ντουάρτε στο δεύτερο ημίχρονο για να βοηθήσει μεσοεπιθετικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο τους παιχνίδι».

Για το πέναλτι στο 97ο λεπτό:

«Νομίζω ήταν πέναλτι αλλά δεν κατάλαβα γιατί γύρισε την φάση πίσω».

Αν τον αγχώνει η χαμηλή συγκομιδή της ομάδα του:

«Δεν είναι ότι μας αγχώνει, σίγουρα δεν είναι καλή η συγκομιδή αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα σε άλλα παιχνίδια».

Για την εικόνα του Σούντγκρεν και του Κόρχουτ:

«Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας και αυτούς πρέπει να βελτιώνουμε καθημερινά. Όλοι κάνουμε λάθη απλά τα λάθη των αμυντικών φαίνονται παραπάνω».

Αν θα επηρεάσει τον Άρη το σημερινό αποτέλεσμα ενόψει Ολυμπιακού:

«Το αποτέλεσμα είναι κακό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα