Τέλμο ντε Αντρές: Ομάδα με φιλοδοξίες, δυναμική και πρεστίζ ο Άρης

Μετά από την παρουσίαση του Πάκο Ερέρα στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης", τον λόγο πήρε και ο άμεσος συνεργάτης του νυν τεχνικού του Άρη, Τέλμο Ντε Αντρές, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να πει το "ναι" και να εργαστεί στους Θεσσαλονικείς.

Ο Τέλμο Ντε Αντρές που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον συμπατριώτη του Πάκο Ερέρα, θα αναλάβει την εκγύμναση και την φυσική κατάσταση των "κιτρινόμαυρων",

ενώ μεταξύ άλλων θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του 64χρονου τεχνικού με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο πλαίσιο της παρουσίασής του:

«Με τον Πάκο Ερέρα ξεκινήσαμε την συνεργασία μας από το 1995 στην Μπαταχόθ και στη συνέχεια στη Μέριδα. Είμαστε από την ίδια πόλη, ενώ η σχέση που έχουμε πέρα από επαγγελματική είναι και φιλική. Όταν μιλήσαμε και μου πρότεινε να έρθω μαζί του στη Θεσσαλονική δεν είχα ενδοιασμούς.

Ο Άρης είμαι μια ομάδα με πρεστίζ στην Ισπανία αλλά και σε άλλες χώρες. Αυτό το πρεστίζ το δείχνει και ο κόσμος της ομάδας. Εδώ μας υποδεχθήκατε πάνω από 40 άτομα.

Οι πληροφορίες που πήραμε είναι ότι ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική και φιλοδοξίες. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία με τον Πάκο Ερέρα. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να διαχωρίζεται η φυσική κατάσταση από το υπόλοιπο προπονητικό πρόγραμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα