Τελευταία μέρα εργασιών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τελευταία μέρα σήμερα για τις υπολειπόμενες εργασίες συντήρησης και στα δύο ρεύματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα θα είναι κλειστή η κάθοδος. Κατά το διάστημα αυτό θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου

μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη. Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου – Αεροδρομίου – Παναγίας Σουμελάς – Θερμαϊκού – Φυλλίρας – Λεωφ. Άλσους (μόνο για λεωφορεία) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη Λεωφόρο Άλσους με δεξιά στροφή στο φωτεινό σηματοδότη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα