Ταξίδι στο Άμστερνταμ για Αντωνίου και Ψωμόπουλο - Το μοντέλο απέσυρε τη μήνυση

Το ζευγάρι, που λίγο έλειψε να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσει τις διαφορές του, μετά την καταγγελία της εντυπωσιακής ξανθιάς καλλονής ότι ο επιχειρηματίας τη βίασε, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το όποια προβλήματα και να είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με το star.gr την περασμένη εβδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ, με τον γνωστό επιχειρηματία να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Ο Χρ. Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει αυτό το επαγγελματικό ταξίδι με διασκέδαση, έχοντας στο πλευρό του και την αγαπημένη του Ρία, η οποία τον ακολούθησε με πολύ χαρά.

Παρά τον φόρτο εργασίας του, ο επιχειρηματίας έβρισκε τον κατάλληλο χρόνο να αφιερώνει στη Ρία. Μαζί περιηγήθηκαν σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του Άμστερνταμ.

Η Ρ. Αντωνίου απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του
επιχειρηματία ενώ οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονται υποστηρίζουν πως ό,τι συνέβη ήταν μια απόδειξη ότι βιώνουν μια έντονη σχέση πάθους και έρωτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα