Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Άρης στους "χρυσούς" Νέους του μπάσκετ

Τα συγχαρητήριά της στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων έστειλε, με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20, το οποίο

διεξήχθη στην Κρήτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε στον τελικό το Ισραήλ 65-56 και ολοκληρώνοντας μία εκπληκτική και αήττητη πορεία, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Πολλά «μπράβο» στους καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης διάκρισης, η οποία δείχνει ότι το ελληνικό μπάσκετ, εκτός από παρόν, έχει και μέλλον.

Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, από τη στιγμή που το 1/4 αυτής της «χρυσής» ομάδας απαρτίζεται από παίκτες του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φλιώνη, τον Νίκο Δίπλαρο, τον Βασίλη Χρηστίδη και τον Διονύση Τάραρη, η παρουσία των οποίων δείχνει ότι το μέλλον (και) του ΑΡΗ είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Ένα ξεχωριστό «μπράβο», λοιπόν, και στα παιδιά μας. Και μία ευχή: Να συνεχίσουν να ζουν τέτοιες στιγμές, σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα