Τα σημάδια που δείχνουν ότι περνάς υπερβολικό χρόνο με τον σύντροφό σου

Μήπως περνάς πολύ χρόνο με τον αγαπημένο σου; Πώς θα το καταλάβεις; Δες τα σημάδια…

#Νιώθεις τύψεις όταν σου προτείνει να βγείτε και του λες όχι; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Βάλε όρια από τώρα και φτιάξε τη σχέση σου όπως ακριβώς τη θέλεις.

#Aν νιώθεις πως η σχέση σου προχωράει πολύ γρήγορα τότε αυτό είναι ένα σημάδι πως περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου. Αραίωσε λίγο τις επαφές σας χωρίς όμως να το παρακάνεις και δοκίμασε μια ή δυο φορές την εβδομάδα να μην τον βλέπεις αλλά να κάνεις πράγματα για σένα.

#Παραμελείς

την οικογένειά σου και τους φίλους σου; Τότε σίγουρα περνάς πολύ χρόνο με τον αγαπημένο σου. Όπως είπαμε και παραπάνω, άφησε 2-3 μέρες κενές ώστε να μπορείς να δεις την οικογένειά σου αλλά και τους φίλους σου. Συνέχισε να έχεις τη ζωή σου ακόμα κι αν πλέον υπάρχει στη ζωή σου ακόμα ένα άτομο!

#Μήπως βαριέσαι; Το ότι βαριέσαι δεν είναι απαραίτητα δείγμα πως η σχέση σου δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο. Σημαίνει πολλές φορές πως περνάς τόσο πολύ χρόνο με το αμόρε σου κάνοντας πάνω κάτω τα ίδια πράγματα που όλη αυτή η ρουτίνα σε κάνει να βαριέσαι. Χαλάρωσε λίγο τους δεσμούς, κάνε πράγματα μόνη σου, βρες ένα χόμπι, ώστε να έχεις να συζητάς περισσότερα πράγματα και με τον σύντροφό σου.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα