Τα πέναλτι που έκριναν το ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός (VIDEO)

Δείτε σε βίντεο τα πέναλτι που διαμόρφωσαν το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο πρώτο πέναλτι φάνηκε ότι υπήρξε παράβαση σε ανατροπή του Γκάμα από τον Ινσούα στην περιοχή με την υπόδειξη του Τζοβάρα να είναι σωστή. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση και ο Διούδης απέκρουσε κρατώντας το μηδέν στο 6΄.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, στο 14΄, δόθηκε δεύτερο πέναλτι στον Άρη που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των

φιλοξενούμενων. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" εξέφρασαν τα παράπονά τους και μέσω twitter, όπου έγραψαν το εξής σχόλιο: "14' Δεύτερο πέναλτι υπέρ του Άρη. Μια εφεύρεση του διαιτητή!". Στο ριπλέι φάνηκε πως δεν έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι καθώς η μπάλα πρώτα βρήκε στο μηρό του Γιόχανσον και στη συνέχεια πέρασε δίπλα από το μαζεμένο χέρι του. Ο Τζοβάρας καθυστέρησε να δείξει την άσπρη βούλα με τον επόπτη να επηρεάζει την απόφασή του.

Δείτε την επίμαχη φάση και την εύστοχη εκτέλεση του Γιουνές που άνοιξε το σκορ στο 15΄:

Στο 90΄ ο Παναθηναϊκός έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μακέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κι όμως στο 92' στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπουζούκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιώπη στην περιοχή, με τον Χατζηγιοβάννη να σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση αλά Πανένκα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93΄).

Keywords
Τυχαία Θέματα