Τα αρνητικά ρεκόρ της ντροπιαστικής ήττας της Ρεάλ από την ΤΣΣΚΑ στο "Μπερναμπέου"

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη διασυρμό μ 0-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βέβαια, οι Ρώσοι παρότι πέτυχαν την σπουδαιότερη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας τους κι ενώ είχαν κερδίσει τη Ρεάλ και στη Μόσχα, τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου, με τη Βικτόρια Πλζεν να παίρνει την 3η θέση υπερτερώντας

στην ισοβαθμία.

Η Ρεάλ προκρίθηκε ως πρώτη στους "16", καθώς είχε εξασφαλισμένη την πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο η αποψινή εντός έδρας ήττα με αυτό το σκορ σημείωσε μία σειρά από αρνητικά ρεκόρ στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη

Καταρχήν, το εξευτελιστικό 0-3 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι "μερένγκες" δεν είχαν χάσει ποτέ με τρία γκολ διαφορά σε αγώνα Κυπέλλων Ευρώπης μες το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", όπου οι βαρύτερες ήττες μέχρι στιγμής ήταν οι εξής:

2000: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν 2-4

1991: Ρεάλ Μαδρίτης - Σπαρτάκ Μόσχας 1-3

2018: Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους 1-3

1967: Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ 0-2

1995: Ρεάλ Μαδρίτης - Οντένσε 0-2

1995: Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ 0-2

2008: Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους 0-2

2008 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-2

2015: Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε 2-3

Τα υπόλοιπα αρνητικά ρεκόρ

Υπάρχουν όμως και άλλα μαύρα ρεκόρ τα οποία δύσκολα θα ξεχάσουν οι φίλοι της, με την Ρεάλ να δέχεται 3+ γκολ μόλις για 11η φορά στα 254 εντός έδρας ματς που έχει δώσει στην Ευρώπη και να αποτυγχάνει να σκοράρει στο "Μπερναμπέου" μετά από 44 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Επιπλεον, το 0-3 από τους Μοσχοβίτες έφερε την πρώτη ήττα εντός έδρας ήττα για την Ρεάλ σε φάση ομίλων μετά το 2009, με τους Μαδριλένους να είναι αήττητοι στους ομίλους στο σπίτι τους στα προηγούμενα 27 ματς που είχαν δώσει.

Σημειώνεται πως η αμέσως προηγούμενή ήττα σε ομίλους είχε έρθει στις 22 Οκτωβρίου 2009 κόντρα στην Μίλαν (2-3), σε ένα ματς που οι Μαδριλένοι είχαν σκοράρει με τους Ραούλ και Ντρέντε και οι Μιλανέζοι με τους Πίρλο και Πάτο (δύο γκολ)!

Keywords
Τυχαία Θέματα