Σύζυγος του Γ. Μουρμούρα η καθηγήτρια που έχασε την ζωή της κατά τη μεταφορά της από την Αρχαία Ολυμπία στα Ιωάννινα

Σύζυγος του Γιάννη Μουρμούρα είναι η άτυχη 52χρονη καθηγήτρια του ΠΑΜΑΚ, που έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά της, λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος, με ασθενοφόρο από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η καθηγήτρια αρχικά κατέρρευσε κατά τη διάρκεια περιπάτου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έδειξε να συνέρχεται όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης αποφασίστηκε από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό

Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μόνο στην περιοχή που μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάστασή της. Είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και η μη λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής στο ΠΓΝΠ Ρίου επέβαλε τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο.

Περίπου στις 6.30 το απόγευμα το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Πύργο, όμως λίγο έξω από την Άρτα η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά. Η γιατρός που συνόδευε την ασθενή μαζί με τους διασώστες σταμάτησαν και έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να τη διατηρήσουν στη ζωή. Η γυναίκα κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μουρμούρας σήμερα υπηρετεί ως υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και διετέλεσε και υφυπουργός Οικονομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα