ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματικές παλινωδίες και αντιφάσεις της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη διαχείριση του «δεύτερου κύματος» της πανδημίας του κορωνοϊού, που πλήττει την Ελλάδα από τα μέσα Ιουλίου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την Κυβέρνηση της ΝΔ για «εγκληματικές αντιφάσεις και παλινωδίες που

έχουν οδηγήσει σε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού».

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στο Κυβερνών Κόμμα έλλειψη οργανωμένου σχεδίου για την «ανακούφιση των επιχειρήσεων και κλάδων εργαζομένων οι οποίοι έχουν πληγεί για την πανδημία και τη λήψη αναποτελεσματικών μέτρων, που καταστρέφουν περισσότερο την οικονομική δραστηριότητα».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για να καλύψει τις εγκληματικές αντιφάσεις και παλινωδίες που έχουν οδηγήσει σε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, συνεχίζει τα αποσπασματικά και αναποτελεσματικά μέτρα, που και την έξαρση της πανδημίας δεν περιορίζουν και καταστρέφουν περαιτέρω την οικονομία. Και την ίδια ώρα δρομολογεί το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, παρά μονάχα την ατομική ευθύνη μαθητών και καθηγητών!

Όσο για τη χοντροκομμένη προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να καλύψει το ψέμα του υπουργού Υγείας που έταζε εμβόλια το Δεκέμβριο, μέχρι να τον αδειάσει εμφατικά η Κομισιόν, θα ήταν πιο πειστικός εάν του επέστρεφε έστω και κάποιες από τις αρμοδιότητες που του αφαίρεσε, καθιστώντας τον μετά τον κ. Γεωργιάδη, τον δεύτερο υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνησή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα