Συνεργάτης του Ζέρβα προκάλεσε αντιδράσεις με ανάρτησή του για την απαγωγή της 10χρονης

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του στενού συνεργάτη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στο facebook, για την απαγωγή της 10χρονης,

Ο Ιπποκράτης Βλαχοπαναγιώτης, σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Ηθικό δίδαγμα από την απαγωγή: Συνεχίζω να τρώω ασταμάτητα γλυκά. Τα χοντρά παιδιά είναι πιο δύσκολο να τα απαγάγουν».

Πρώτη

αντέδρασε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μαρία Πασχαλίδου και στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου

«Ντροπή μόνο...Ανόητο χιούμορ από άνθρωπο του Δημάρχου λίγες ώρες αφότου βρέθηκε η 10χρονη...Δεν έχω λόγια», έγραψε η κ. Νοτοπούλου που αναδημοσίευσε την ανάρτηση της κ. Πασχαλίδου.

Λίγη ώρα μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Βλαχοπαναγιώτης κατέβασε την αρχική του ανάρτηση κι έκανε νέα δημοσίευση σημειώνοντας ότι: "Αυτό που για μένα ήταν μία αυστηρά αυτοσαρκαστική ανάρτηση, για κάποιους αποτέλεσε ευκαιρία επίθεσης με εμφανή στόχευση.
Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αναφερόμουν στη συμβολή μου κατά τη διάρκεια των ερευνών εύρεσης της μικρής Μαρκέλλας και τις 30 ώρες συνεχούς συμμετοχής μου στις διαδικασίες-το έκαναν άλλοι σε πρότερο χρόνο (βλ. αναρτήση υπηρεσιακών παραγόντων).
''Κατέβασα'' την ανάρτησή για να μην δώσω συνέχεια και το δικαίωμα συζήτησης για το προσωπικό μου ήθος.
Την επόμενη φορά θα γνωρίζω ότι υπάρχουν κακόβουλοι που είναι ικανοί για τα πάντα. Είναι ικανοί να ''αξιοποιήσουν'' ό,τιδήποτε βρουν.
Δεν θα ακολουθήσω.
Εάν χρειαστεί να είμαι παρών σε επόμενες έρευνες για εύρεση ανηλίκων - το απεύχομαι ως πατέρας - θα είμαι. Αυτό έκανα και αυτό θα ξανακάνω.
Όσο για το χιούμορ, σε όσους το αντιλήφθηκαν ως κακόγουστο και προκλητικό, τους οφείλω μια συγγνώμη. Ήταν πέρα και έξω από τις προθέσεις μου οποιαδήποτε πρόκληση. Η ευαισθησία μου ως πατέρας και ως άνθρωπος για θέματα που αφορούν παιδιά είναι αδιαπραγμάτευτη και δεδομένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα