Συνελήφθη στην Καβάλα 24χρονος για τη δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 18χρονου Πακιστανού, το πτώμα του οποίου έιχε βρεθεί το βράδυ της 26ης Ιουνίου στην περιοχή του Βοτανικού, στην Αθήνα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 24χρονος Αφγανός στη Μουσθένη της Καβάλας από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας.

Ο

συλληφθείς εντοπίστηκε σε λεωφορείο στο σταθμό διοδίων της Μουσθένης και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Σημειώνεται πως το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της δολοφονίας του 18χρονου καθώς μετά από έρευνες που διενήργησε διαπιστώθηκε πως ότι δράστης είναι ο 24χρονος ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στο χώρο εργασίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα