Συνελήφθη ο άνδρας που χτύπησε και λήστεψε μια γυναίκα στη δυτική Θεσσαλονίκη - Άλλες τρεις συλλήψεις

Το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

• Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδήγησαν στον εντοπισμό

και τη σύλληψη 30χρονου, ο οποίος, χθες το πρωί, αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας το πορτοφόλι 65χρονης στην περιοχή της Σταυρούπολης. Ο δράστης διέφυγε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλην όμως εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Ευόσμου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Συκεών το βράδυ της 02-08-2017, 46χρονος, διότι κατείχε μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρέσει πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή των Συκεών.

• Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε 31χρονο, διότι εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι να αφαιρεί ρεύμα από κυτίο, το οποίο είχε παραβιάσει, που ανήκει στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, προκειμένου να εκτελέσει ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιωτική οικία.

• Χθες το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, νεαρός αλλοδαπός αφαίρεσε τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας από εξωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, πλην όμως έγινε αντιληπτός από αστυνομικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας ο οποίος τον ακινητοποίησε και συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα