Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτηρίων στον Δ. Θεσσαλονίκης

Με συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Μάκη Κυριζίδη, συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτισμάτων στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την αποκατάσταση του δημόσιου χώρου.

Αυτή τη φορά στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως με Σόλωνος, απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης,

γκρεμίζονται και απομακρύνονται μπάζα και λοιπά υλικά από επικίνδυνα κτίσματα που αποτελούσαν εστίες μόλυνσης. Η διοίκηση του κεντρικού δήμου έχει στόχο να συνεχίσει αυτές τις ενέργειες.

Επιπλέον, στο πλαίσιο ενεργειών των υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, επίσκεψη στα εργοτάξια των τμημάτων της οδοποιίας και του ηλεκτρολογικού της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο προϊστάμενος της Δ/νσης κ. Νίκος Μεσημέρης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Δημήτρης Μήτρου, όπου ενημερώθηκαν για τα θέματα της διεύθυνσης και έγινε προγραμματισμός των συντηρήσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων που προβλέπονται για την έκτακτη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα