Συνεχίζεται η δίκη για τη "χήρα της Κοιλάδας"

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας.

Στο εδώλιο βρισκόταν η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει και πάλι ο στενός φίλος του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου βρέθηκε πυροβολημένος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέταση του. Το φονικό περίστροφο που ήταν καλυμμένο με το κεφάλι του και το δεξί χέρι του θύματος, ανήκε στον συγκεκριμένο

μάρτυρα. Δικό του ήταν και το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στον καπετάνιο. Ο ίδιος άνθρωπος τον βρήκε αιμόφυρτο στην αυλή του, αλλά Αστυνομία και γιατρός έφτασαν στον τόπο πολύ αργότερα. Ο Θανάσης Λάμπρου ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Κρανιδίου.

(Δείτε εδώ λεπτομερώς τι κατέθεσε στην προηγούμενη συνεδρίαση)

Στη συνέχεια αναμένεται να εξεταστεί ο υπεύθυνος της βίλας όπου εργαζόταν ο Θανάσης Λάμπρου.

Συνολικά, στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν πάνω από είκοσι μάρτυρες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη εξεταστεί ο πατέρας, η αδελφή του θύματος και μία φίλη του και ο αστυνομικός μπροστά στον οποίο η κατηγορούμενη ομολόγησε το έγκλημα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να εξεταστεί και η Αγγελική Νικολούλη.

Η κατάθεση της στο πρώτο δικαστήριο θεωρήθηκε καίρια, καθώς από την πρώτη στιγμή μέσα από το «Τούνελ» ανέδειξε τον ύποπτο ρόλο της χήρας του καπετάνιου.

Η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα, που αποδέχτηκε και η πολιτική αγωγή, να καταθέσουν η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο γαμπρός της κατηγορούμενης, καθώς και γείτονες του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έγινε το έγκλημα.

Πηγή: anikolouli.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα