Συνάντηση σε καλό κλίμα για Μπουτάρη - Ταχιάο

Συνάντηση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης είχαν σήμερα ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου, Νίκος Ταχιάος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε καλό κλίμα για θέματα της πόλης, αλλά και τον προεκλογικό αγώνα

«Ανταλλάξαμε απόψεις γενικώς για τα θέματα της πόλης, αλλά και για τον προεκλογικό αγώνα, εμένα βέβαια δεν με αφορά αλλά έδειξε τις προθέσεις του κ. Ταχιάου για έναν καλό προεκλογικό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από την κοιλιά. Με ένα ανοιχτό

μυαλό βλέπει τα πράγματα γενικότερα. Η ανάγκη να βάλει την προσωπικότητα του εφόσον κερδίσει, στα θέματα του δήμου και να συνεχίσει από ότι με διαβεβαίωσε την εξωστρέφεια που ανοίξαμε τον δρόμο στην πόλη, τα θέματα του πολιτισμού, τα θέματα του τουρισμού και φυσικά να πάρει στην πλάτη του τις ιστορίες της καθημερινότητας. Όπου επαναλαμβάνω δεν εξαρτιέται μόνο από τον δήμο, εξαρτιέται από πάρα πολλά πράγματα, έχουμε τα προβλήματα με το προσωπικό, με τις προμήθειες και τους διαγωνισμούς, αυτά όμως είναι στην καθημερινή δουλειά που πρέπει να ξεπερνιούνται. Αυτά αν δεν αντιμετωπιστούν κεντρικά δεν θα έχουμε προκοπή», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά το κ. Ταχιάος σημείωσε πως κάθε δήμαρχος βάζει διαφορετικό χρώμα στην πόλη, βάζει ένα διαφορετικό κομμάτι από τον εαυτό του.

«Αυτό είναι κατανοητό και ξεκαθαρίσαμε ποιες είναι οι διαφορές μας και που συμφωνούμε. Ο κ.Μπουτάρης δεν θα είναι παρών στον προεκλογικό αγώνα και αυτό διευκολύνει τη θεματική της αντιπαράθεσης με οποίους είναι υποψήφιοι γιατί δίνει την ευκαιρία να δούμε το μέλλον της Θεσσαλονίκης που είναι το σημαντικότερο για όλους μας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Αυτό που είπα στον ίδιο και λέω και δημόσια είναι πως είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνουμε στην Ελλάδα να έρχεται ο επόμενος να κατεδαφίσει τον προηγούμενο ως πρόσωπο και έργο. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση σε μένα. Είναι σημαντικό να αποδείξουμε ότι είμαστε ένας πολιτισμένος τόπος και ότι συνεχίζουμε με ότι συμφωνούμε και βάζουμε το δικό μας χρώμα σε ότι διαφωνούμε», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα