Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Καψή, εξέφρασαν συνάδελφοι και συνεργάτες του από τον πολιτικό χώρο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γ. Καψής αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη, για τα οποία και διώχτηκε από το καθεστώς της χούντας. Η σταδιοδρομία του στο χώρο της

δημοσιογραφίας περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν ως μία από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς της στον χώρο των ΜΜΕ», αναφέρει ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΝΔ: «Ο Γιάννης Καψής σε όλη τη διαδρομή του πορεύθηκε με συνέπεια, ήθος και τόλμη και άφησε το στίγμα του στο δημοσιογραφικό στίβο και την πολιτική ζωή του τόπου.
Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Φώφη Γεννηματά: «Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή. Ο αγαπημένος μας Γιάννης, υπήρξε ένας ενεργός δημοκράτης πολίτης που βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των αγώνων της προοδευτικής δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ένας άξιος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου με ξεχωριστή συμβολή και ήθος. Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν κορυφαίο δημοσιογράφο, έναν διαχρονικά συνεπή αγωνιστή.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΠΟΤΑΜΙ: «O Γιάννης Καψής ήταν από τις σημαντικές μορφές της δημοσιογραφίας. Άνθρωπος οξύνους, δημιουργικός και δημοκρατικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο του Τύπου αλλά και στον χώρο της πολιτικής, όπου χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις για τη χώρα. Θερμά συλλυπητήρια στον Παντελή, τον Μανώλη και την οικογένειά του».

Γιώργος Παπανδρέου: «Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη».

Keywords
Τυχαία Θέματα