Συλλογή ιατρικών δεδομένων στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Στην ανάλυση και τον ιατρικό έλεγχο των παικτών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, προχωρά ο ΠΑΟΚ, με την αξιολόγηση να πραγματοποιείται με τη χρήση τεχνολογίας και εξειδικευμένων τεχνικών.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Πέρα από την καθημερινότητα των προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περνούν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ο οποίος παρέχει στους γιατρούς

του Δικεφάλου δεδομένα που χρησιμοποιούν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η ραγδαία μείωση των τραυματισμών. Το τεχνικό επιτελείο έχει συνεχώς στην διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και μπορεί απρόσκοπτα να δουλεύει χωρίς προβλήματα, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη.

Κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών της προετοιμασίας το ιατρικό επιτελείο φροντίζει να χτίσει το προφίλ του κάθε παίκτη, συλλέγοντας δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται για ειδικά εξατομικευμένα προγράμματα αλλά και την πρόληψη τραυματισμών.

Η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών πραγματοποιείται με τη χρήση τεχνολογίας και εξειδικευμένων τεχνικών που είναι στη διάθεση του ιατρικού επιτελείου όπως η τενσιομυογραφία (TMG) και η λειτουργική αξιολόγηση της κίνησης με τη μέθοδο FMS (Functional Movement Screen).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες (ΕΔΩ)

Keywords
Τυχαία Θέματα