Σύλληψη δυο κακοποιών που βίαζαν και λήστευαν εκδιδόμενες γυναίκες
Αποτροπιασμό προκαλεί η σαδιστική και απάνθρωπη δράση δύο επικίνδυνων κακοποιών, σε βάρος ανυπεράσπιστων αλλοδαπών γυναικών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Πρόκειται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για δύο υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας και βιασμού αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών, τις οποίες παγίδευσαν και βασάνισαν με απίστευτη αγριότητα, για να ικανοποιήσουν τα κτηνώδη ένστικτα τους και να τους πάρουν λίγα χρήματα και τιμαλφή.
Τα περιστατικά αυτά συνέβησαν το τελευταίο 15νθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Οι δράστες παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν (πρώην επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κλπ) και στη συνέχεια έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.
Όταν όμως οι γυναίκες πήγαιναν στο ραντεβού, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα, χρησιμοποιώντας σκληρή σωματική βία και διάφορα αντικείμενα (λοστούς, μαχαίρια, κατσαβίδια), με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.
Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης σκληρότητας των δραστών είναι ότι σε μία περίπτωση προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της γυναίκας.
Στη συνέχεια οι δύο άνδρες βίαζαν αλλεπάλληλα τα θύματα τους και τους αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, που έφεραν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.
Με τις κάρτες αυτές άνοιγαν τα δωμάτια για να αφαιρέσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μία περίπτωση αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προέβησαν σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού εξανάγκασαν βίαια την παθούσα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.
Ακόμα οι δράστες επικοινωνούσαν με συγγενείς των θυμάτων τους, απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους και σε μία περίπτωση απέσπασαν 1.000 ευρώ.
Μετά την άγρια κακοποίηση και τη ληστεία, δεν άφηναν τουλάχιστον τις άτυχες γυναίκες, αλλά τις εγκατέλειπαν αβοήθητες και δεμένες, στους χώρους που τις είχαν παρασύρει.
Περίοικοι που άκουσαν τις απελπισμένες φωνές των γυναικών, ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι απελευθερώθηκαν και ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη των δραστών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διάφορα αδικήματα. Ο ένας ο οποίος έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο άλλος έχει συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αεροπλάνο κόπηκε στα δύο σε αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη
- Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν θα πιστέψετε με ποια ηθοποιό είναι ερωτευμένος
- Τούρκοι στρατιώτες εισβάλουν & απαγάγουν Έλληνες ψαράδες στον Έβρο & ζητούν λύτρα 5.000 ευρώ για την απελευθέρωσή τους
- Συναγερμός στην Τουρκία : Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης [Εικόνες – σοκ]
- Νέες ταυτότητες με λέιζερ, χρώμα και ηλεκτρονική υπογραφή – Όλες οι αλλαγές
- Κοροναϊός: Παραμορφώθηκαν τα πρόσωπα γιατρών και νοσηλευτών - Σοκαριστικές εικόνες
- Το δημόσιο απαιτεί 50.000 ευρώ από νοσηλεύτρια που απολύθηκε λόγω πλαστού πτυχίου
- Οι δυνάμεις του Άσαντ προχωρούν προς την Ιντλίμπ παρά την τουρκική προειδοποίηση
- Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: Σε σένα που εύχεσαι να πεθάνει ο γιος μου έχω να σε πληροφορήσω…
- Αεροπλάνο κόπηκε στα τρία στο 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις thestival.gr
- Ξανθός: Πολλή επικοινωνία, πολλές μεγαλοστομίες και ελάχιστη ουσία το νομοσχέδιο περί Δημόσιας Υγείας
- Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο κόπηκε στα δύο στο αεροδρόμιο (VIDEO)
- Oι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα"
- Οι Τούρκοι που μετακομίζουν στην Ολλανδία θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά "μαθήματα ενσωμάτωσης"
- Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτες σπάνε βιτρίνα με βαριοπούλες και αδειάζουν κατάστημα ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη
- Οι "μάχες" ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος με τη "γλώσσα" των αριθμών
- Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Β. Κικίλιας: Τα Κέντρα Εμπειρογνωμοσύνης για Σπάνια Νοσήματα είναι μια αναγκαιότητα
- Κρ. Λαγκάρντ: Νέα δόση αβεβαιότητας στην οικονομική ανάπτυξη λόγω διάδοσης του κορωνοϊού
- Σιγκαπούρη: Στα 28 τα κρούσματα του κορωνοϊού

- Τελευταία Νέα thestival.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται με αβάσταχτη ελαφρότητα κρίσιμα εθνικά θέματα
- Οι Τούρκοι που μετακομίζουν στην Ολλανδία θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά "μαθήματα ενσωμάτωσης"
- Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτες σπάνε βιτρίνα με βαριοπούλες και αδειάζουν κατάστημα ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη
- Oι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα"
- Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο κόπηκε στα δύο στο αεροδρόμιο (VIDEO)
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Συνταγματική η κατάργηση της 13ης - 14ης σύνταξης στο Δημόσιο λέει ο Επίτροπος Επικρατείας
- Ξανθός: Πολλή επικοινωνία, πολλές μεγαλοστομίες και ελάχιστη ουσία το νομοσχέδιο περί Δημόσιας Υγείας
- Οι "μάχες" ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος με τη "γλώσσα" των αριθμών
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τσίπρας: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης – Θα στηρίξει τους εργαζόμενους ή τα οικονομικά συμφέροντα;
- Στεφανία Λυμπερακάκη: Το πιάτο της ελληνικής κουζίνας που λατρεύει
- Τήνος : Η εντυπωσιακή μανούβρα πλοίου με 8 μποφόρ
- Κίνα: Τουρισμός, ηλεκτρονικά είδη, εστίαση, οι μεγάλοι χαμένοι από την επιδημία του κορονοϊού
- Ρούμπιτ: «Πιο δύσκολα χωρίς Σπανούλη και Ρότσεστι αλλά θα παλέψουμε...»
- Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Απίστευτο! Σούταρε σε… απέναντι μπαλκόνι ο Αραούχο (video)
- Καιρός: Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μέχρι 18 βαθμούς - Πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις
- Χανιά: Έμεινε δύο χρόνια ξεχασμένος στο ψυγείο του νεκροτομείου
- Τουρκία: Τουλάχιστον 38 νεκροί από δύο χιονοστιβάδες στην ανατολική Τουρκία (Videos)