Συλλήψεις σε Σέρρες και Ημαθία για λαθραία τσιγάρα και ποτά

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν χθες και σήμερα στον Προμαχώνα Σερρών και σε περιοχή της Ημαθίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 56χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 60 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 53χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με αυτοκίνητο 56 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 58χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 14 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα