Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Επιτέλους Ανάσταση στα PAOK FC Official Stores! Ανακάλυψε τις πιο ΠΑΟΚ Πασχαλινές

προτάσεις δώρων!

Με την "λευκή" ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 11ης Μαΐου χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του σήμερα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε... "επαγγελματική" εμφάνιση, δίχως να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Παρότι απειλήθηκε από τους Αρκάδες, ο Πασχαλάκης διατήρησε το μηδέν στις καλές στιγμές των γηπεδούχων, με τους "ασπρόμαυρους" να ελέγχουν το ματς και να "σφραγίζουν" την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στον τελικό του θεσμού.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ην τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου και το νταμπλ φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Όπως φάνηκε στο ριπλέι της φάσης, ο Τσιλιανίδης δεν μάρκαρε αντικανονικά τον Ίνγκασον και ο διαιτητής Ευαγγέλου σφύριξε λανθασμένα επιθετικό φάουλ πριν σκοράρει ο Έλληνας παίκτης.

Αξιοσημείωτο το ότι ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, σε παιχνίδι εντός συνόρων για πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο μηδέν.

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (Δουβίκας 41′), Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (Μπελόκ 64′), Φερνάντεζ, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (Αραβίδης 74′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (Ολιβέιρα 52′), Λημνιός, Ζαμπά (Πέλκας 62′), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (Σφιντέρσκι 77′).

Keywords
Τυχαία Θέματα