Στον τελικό του Champions League η Τότεναμ! - Επική ανατροπή στο 95'

Στον τελικό του Champions League προκρίθηκε η Τότεναμ η οποία μετά από μια επική ανατροπή κέρδισε τον Άγιαξ με 3-2 στο Johan Cruijff Arena.

Οι γηπεδούχοι περνούσαν ακόμη και με ισοπαλία, και μάλιστα από πολύ νωρίς έδειξαν να καθαρίζουν την υπόθεση πρόκριση.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Ματάις Ντε Λιχτ έκανε το 1-0 για τον "Αίαντα" ενώ στο 35ο λεπτό ο Ζιγές με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο

δεύτερο ημίχρονο όμως το σκηνικό ανετράπη πλήρως.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της τεράστιας ανατροπής της Τότεναμ ήταν ο Λούκας Μόουρα ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έστειλε την ομάδα του στον τελικό της Μαδρίτης.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (55', 59'), ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας ισοφάρισε σε 2-2 το σκορ και πλέον όλα ήταν ανοιχτά.

Παρά το 2-2 , ο Άγιαξ ήταν ακόμη η ομάδα που περνούσε στον τελικό της Μαδρίτης ωστόσο ο Βραζιλιάνος φορ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, πλάσαρε ψύχραιμα μέσα από την περιοχή και έκανε το 3-2 για την Τότεναμ, στέλνοντάς την στο τελικό του Champions League.

Πλέον η υπόθεση της κατάκτησης του τροπαίου με τα "μεγάλα αυτιά" είναι... αγγλική υπόθεση, αφού η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, η οποία χθες προκρίθηκε με τον εμφατικό 4-0 επί της Μπατσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα