Στο Λονδίνο η Τατιάνα Στεφανίδου για χάρη του γιου της! (ΦΩΤΟ)

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της στα Επτάνησα αλλά και στην Πάρο, η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για το Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, αφορμή για το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Μεγάλη Βρετανία ήταν φυσικά για να βοηθήσει τον γιο της, Νικόλα, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει νέο κύκλο σπουδών στην βρετανική πρωτεύουσα.

Μπορεί

τα ταξίδια στο εξωτερικό να είναι αρκετά δύσκολα – λόγω της πανδημίας – ωστόσο η Τατιάνα πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον γιο της, για να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι. Ο Νικόλας, μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας… τι ακριβώς κάνει στην βρετανική πρωτεύουσα! Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τον γιο της, σιδερώνοντας ακόμη και τα ρούχα του!

«Τι κάνω στο Λονδίνο εν μέσω κορωνοιού; Δες την επόμενη φωτό… Αθάνατη Ελληνίδα μάνα!» έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα