Στο "Κλ. Βικελίδης" ο Καρυπίδης- Ξεκινούν άμεσα τα έργα για την ανακαίνιση

Αυτοψία σε όλους τους χώρους του "Κλεάνθης Βικελίδης" έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, ενόψει των εργασιών που θα γίνουν ώστε το γήπεδο να πληρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε να φιλοξενήσει αγώνες Europa League.

Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ έδωσε εντολή ώστε να ξεκινήσουν άμεσα όλα τα έργα. Ο "ισχυρός άνδρας" του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο

και για τον αυριανό (14/4, 19:00) αγώνα με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, το βράδυ θα είναι με την αποστολή στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει.

Έτσι, επισκέφθηκε μαζί με τον επικεφαλής της τεχνικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο το γήπεδο ώστε να αποκτήσει πλήρη εικόνα και γνώση των εργασιών που θα γίνουν.

Οπως έγινε γνωστό οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο στην έδρα του Άρη θα είναι μεγάλες και σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Για παράδειγμα θα αλλάξουν όλες οι τουαλέτες σε όλες τις θύρες, ενώ θα εργασίες θα γίνουν και στις κερκίδες, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, την αίθουσα τύπου, τα αποδυτήρια, τις σουίτες, αλλά και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα