Στο "Survivor Πανόραμα" η Σάρα μίλησε για τον Ντάνο, το ατύχημα των "Μαχητών" και την ηρεμία της (VIDEO)

Για όλους και για όλα μίλησε η Σάρα Εσκενάζυ στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αρχικά τόνισε πως δεν αναγνώρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη, μετά τις πρώτες εβδομάδες στο παιχνίδι: «Με τον ήλιο και το αλάτι τα μαλλιά μου άνοιξαν πάρα πολύ, είμαι φυσική ξανθιά, δεν τα έχω βάψει αλλά από τον καιρό εκεί έγιναν άσπρα! Κι εγώ μόλις με είδα

στον καθρέπτη στο πάρτι της ένωσης λέω αποκλείεται, πως άνοιξαν έτσι, τα φρύδια μου τα μάτια μου, πως έχω αδυνατίσει έτσι», δήλωσε η παίκτρια των «Μαχητών» που αποχώρησε περίπου πριν από μία εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης!

Μάλιστα, έκανε και τη δική της εξομολόγηση για τα κιλά και το πρήξιμο των γυναικών του παιχνιδιού: «Εμείς ανακαλύψαμε το αλάτι όταν ήρθε ο Σπαλιάρας στην ομάδα μας, και το αλάτι όπως ξέρεις κάνει κατακράτηση, οι γυναίκες δεν είχαμε καθόλου τα γυναικολογικά μας οπότε αρχίσαμε και πρηζόμασταν, είχαμε τα θέματα μας!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, όσο και στο ατύχημα των "Μαχητών" που σημάδεψε μια ολόκληρη περίοδο του παιχνιδιού.

Τέλος για τον Ντάνο είπε: "Του είχα ζητήσει συγγνώμη, αλλά πίστευα ότι θα μπορούσε να επιβιώσει στην αντίπαλη ομάδα, όπως και έγινε. Κάποιον έπρεπε να ψηφίσουμε".

Δείτε τα βίντεο του Gossiptv:

Keywords
Τυχαία Θέματα