Στο Champions League χωρίς να... παίξει ο ΠΑΟΚ- Με ψηλά το κεφάλι ο μαχητικός Άρης

Σε ένα ντέρμπι που έμοιαζε με... αγγαρεία στην άδεια Τούμπα, ΠΑΟΚ και Άρης κόλλησαν στο 0-0 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά εξασφάλισε την δεύτερη θέση με τον βαθμό της ισοπαλίας (θα το έκανε ακόμη και με ήττα σε συνδυασμό με το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ) και θα βρεθεί στα προκριματικά του Champions League

στα τέλη του Αυγούστου, διεκδικώντας την παρουσία του στους ομίλους σε ακόμη ένα καλοκαίρι.

Οι "ασπρόμαυροι" ωστόσο απογοήτευσαν με την απόδοσή τους σε ακόμη ένα ματς των πλέι οφ, έπειτα από τις δύο καλές εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό (0-1) και ΑΕΚ (0-0). Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα παρουσίασε ξανά τα γνωστά της προβλήματα, μένοντας χωρίς γκολ σε άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι (μόνο απέναντι στον ΟΦΗ σκόραρε στην Τούμπα στα πλέι οφ).

Κορυφαία στιγμή ήταν το δοκάρι του Μπίσεσβαρ μόλις στο τρίτο λεπτό, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Κουέστα να κρατάει το μηδέν με άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση.

Στον αντίποδα, ο Άρης που παρατάχθηκε και πάλι με μόλις 13 παίκτες στην αποστολή και με μοναδική αλλαγή τον νεαρό Τσαγκαλίδη που έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, στάθηκε ανταγωνιστικός και ολοκλήρωσε τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

Με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση η ομάδα του Ένινγκ διατήρησε το μηδέν και δημιούργησε και κάποιες καλές φάσεις, με σπουδαιότερη την εκτέλεση φάουλ του Ματίγια που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Άρης απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τέταρτο συνεχόμενο ματς, με τον Δικέφαλο να αγνοεί την εντός έδρας νίκη απέναντι στον συμπολίτη από το 2013.

Η φετινή χρονιά έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τον στόχο, έστω και χωρίς να εντυπωσιάζει, ενώ ο Άρης των πολλών προβλημάτων είπε "αντίο" με ψηλά το κεφάλι.

Να σημειωθεί τέλος, ότι ο Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά μετά από πολύ καιρό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων επειδή έσπρωξε τον Μαντσίνι εκτός φάσης.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχάι (78’ Στοχ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Καντουρί (71’ Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (78’ Βιεϊρίνια), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71’ Άκπομ), Τζόλης (64’ Λημνιός), Σφιντέρσκι.

Άρης (Μίχαελ Ενινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος (94’ Τσαγκαλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα