Στην κορυφή η Κ20 του ΠΑΟΚ που νίκησε 5-3 τον Πανιώνιο

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ συνέχισε την εξαιρετική πορεία της, νικώντας με σκορ 5-3 τον Πανιώνιο και ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νονέ είσαι ΠΑΟΚ; Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο PAOK FC Official Store

Το παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League

Κ20, είχε πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Μόλις στο 2' ο Τζοβάρας με μία απίθανη σέντρα-σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Δικέφαλος έχασε ευκαιρίες και ο Πανιώνιος ισοφάρισε προσωρινά στο 20' με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης με δυνατό σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 38' ο Μπαλογιάννης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1

Στο 49' ο Κόζακ έκανε το 4-1 με με καρφωτή κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι μείωσν στο 67' και πάλι με σουτ μετά από κόρνερ, με την μπάλα να κοντράρει και να μπερδεύει τον Σιαμπάνη. Στο 69' ο Μαρκόφσκι με άψογο τελείωμα έκανε το 5-2, ενώ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ αφού είχε και δύο δοκάρια. Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στο 76' με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Δικέφαλος με το τρίποντο που πήρε έφτασε στους 66 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγώνες για το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (65' Μίσκοβιτς), Χατζηστραβός (80' Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας, Μαρκόφσφκι, Γκαργκαλατζίδης (46' Κόζακ).

Keywords
Τυχαία Θέματα