Στην Elite Round με απόλυτο νικών η Εθνική Νέων!

Με χατ-τρικ του Αντώνη Γαϊτανίδη η Εθνική Νέων νίκησε 3-0 τη Βουλγαρία και προκρίθηκε εμφατικά στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, αφήνοντας εκτός τη διοργανώτρια του ομίλου.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, με την σημερινή άνετη επικράτηση έκανε τα 3 στα 3 στον όμιλο και πέταξε εκτός τους διοργανωτές του ομίλου Βούλγαρους, ολοκληρώνοντας η ίδια την προκριματική φάση με απόλυτο νικών.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (56΄) και μόλις εννέα λεπτά μετά, στο 65΄, άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά, στο

69΄ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, ενώ ο 18χρονος επιθετικός, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα πετυχαίνοντας χατ τρικ στο 83ο λεπτό με πέναλτι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρουμανία, διέλυσε το Γιλβρατάρ με 8-0 και προκρίθηκε ως δεύτερη στην επόμενη φάση, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Βουλγαρία.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας (Γκούμας): Νικοπολίδης, Λυρατζής, Τσαούσης (88′ Κουτσουπιάς), Αντζούλας, Νεοφυτίδης (88′ Βοΐλης), Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Ιωαννίδης (88′ Λιαβάς), Μπότος (71′ Τζίμας), Ντούμτσης (56′ Γαϊτανίδης), Διαμαντής

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1.ΕΛΛΑΔΑ 9

2.Ρουμανία 4

3.Βουλγαρία 4

4.Γιβραλτάρ 0

Keywords
Τυχαία Θέματα