Στη Θεσσαλονίκη η Καρσίγιακα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το πρωί η Καρσίγιακα, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" για τη φάση των "16" του Basketball Champions League.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official

Store και store.paokfc.gr

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Pinar Karsiyaka εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του Basketball Champions League (6/3, 19:30).

Οι Τούρκοι έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 9:00 μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να προπονηθούν στο “PAOK Sports Arena” στις 19:00, αμέσως μετά την προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά την άφιξη της Pinar Karsiyaka, ο Alexandar Trifunovic δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Η Pinar Karsiyaka, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Bryon Allen και Egemen Guven, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς έχασε στην έδρα της από την Darussafaka με 71-93 για την 19η αγωνιστική. Μετά από αυτή την ήττα, το ρεκόρ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ έπεσε στο 6-13 και έτσι η ομάδα του Alexandar Trifunovic έπεσε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα