Στη Σόφια από αύριο για προετοιμασία το ελληνικό ανσάμπλ

Δεκαήμερη προετοιμασία στη Σόφια, από αύριο έως 26 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσει το ελληνικό ανσάμπλ, μετρώντας αντίστροφα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής , που θα διεξαχθεί στο Πέζαρο της Ιταλίας (30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ελληνική ομάδα (Χρύσα Μουτάφη, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου, Ζωή Ντίτσιου, Μυρτώ Αθανασουλάκη), μαζί με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιρίνα Ιλίεβα και τον δάσκαλο μπαλέτου Γιώργο Παπαθανασίου, αναχωρεί

αύριο για την Σόφια, όπου θα προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εθνικής Βουλγαρίας, στο πλευρό των αθλητριών που εκπροσωπούν μία από τις σπουδαιότερες σχολές της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής.

«Αυτή η προετοιμασία στην Σόφια θα μας βοηθήσει αρκετά. Θα είναι πολύ καλό για τα κορίτσια το να αλλάξουν παραστάσεις, να προπονούνται δίπλα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα και να παίρνουν ερεθίσματα από αυτήν, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους», δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιρίνα Ιλίεβα και πρόσθεσε: «Κατά την παραμονή μας στην Σόφια θα δώσουμε ένα αγωνιστικό τεστ με την εθνική Βουλγαρίας και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα προηγηθεί άλλη μία αγωνιστική εμφάνιση, στο παγκόσμιο κύπελλο του Καζάν στα μέσα Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα