Στέλιος Γιαννακόπουλος: Αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν σήμερα στην Σούπερ Λιγκ

Στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους οι παίκτες της Εθνικής 2004 στάθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και αναφέρθηκε σε όσους θα μπορούσαν να παίξουν στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν… έχει πρόταση μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στο φιλικό της Εθνικής 2004 με τους αστέρες της Ισπανίας: «Μιλάω με Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι… Είναι τρεις προοπτικές που θα

εξέταζα. Πρέπει να κρατήσω χαμηλό προφίλ για τη συνέχεια της καριέρας μου. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον ως προπονητής-παίκτης».

Για την κατάστασή του: «Αισθάνομαι όμορφα, είμαι σε καλό επίπεδο για πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το σώμα μπορεί να ακολουθήσει κάποια από αυτά που θέλει το μυαλό»

Για τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι διεθνείς μεταξύ τους: «Περνάμε φανταστικά όταν βρισκόμαστε με τα παιδιά. Περνάει αυτομάτως προς τα έξω και δεν κάνουμε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό. Όταν μεγαλώνεις και πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας και συνεχίζεις τη ζωή σου με την οικογένειά σου, αυτό που μένει είναι η ανθρώπινη σχέση στους ανθρώπους. Αυτό το έχουμε ως κόρη οφθαλμού και θέλουμε να το κρατήσουμε. Είναι ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοκατανόηση και η αγάπη ο ένας για τον άλλον. Μπορεί οι δρόμοι μας να έχουν χωρίσει, αλλά όταν βρισκόμαστε ζούμε ξανά ξεχωριστές στιγμές».

Για τον κόσμο: «Είναι υπέροχο συναίσθημα. Αισθάνεσαι ξανά ποδοσφαιριστής, γυρίζει πίσω ο χρόνος και νιώθεις ως ποδοσφαιριστής πριν από 13-14 χρόνια και είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα».

Για τους παίκτες που θα έπαιζαν σίγουρα στη Σούπερ Λίγκα: «Είναι κάποια παιδιά που στέκονται καλά, δεν ξέρω για 90λεπτο, αλλά σίγουρα παίζουν. Ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας, ο Μπασινάς… Και ο Κατσουράνης θα μπορούσε για πλάκα να παίξει σέντερ μπακ σε μία ομάδα. Βέβαια, του αρέσει να αγωνίζεται πιο μπροστά. Μπορεί να ξεκινάει πιο μπροστά και μετά να παίζει πίσω, ή το αντίστροφο. Φοβερός και ο Γιώργος Γεωργιάδης σε ρόλο δεξιού μπακ και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει σταματήσει πιο πρόσφατα. Και ο Χαλκιάς μπορεί να συνεχίσει να παίζει καθώς είναι εν ενεργεία».

Για τον Ότο Ρεχάγκελ: «Αγέραστος. Ίδια ομιλία, ίδιες κινήσεις. Μιλάει στον Τοπαλίδη. Είναι χαρακτηριστικός. Η πρώτη του αντίδρασή ήταν να δει τι κάνουν οι οικογένειές μας. Αν είμαστε υγιείς. Την ανθρώπινη πλευρά στις σχέσεις μας».

Για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στον κόσμο μέσω των φιλικών: «Προσπαθούμε να περάσουμε αρκετές αξίες. Για την αγωνιστικότητα, τη συνεχή προσπάθεια. Μπορεί κάποια πράγματα να μη σου πηγαίνουν καλά, αλλά όταν έχεις πείσμα και στόχο μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα και όλα γυρίσουν υπέρ σου. Και εμείς δεν πήγαμε καλά στο χθεσινό φιλικό με την Ισπανία, χάναμε στο ημίχρονο και τελικά καταφέραμε να το φέρουμε τούμπα και να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα