Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζω το όνειρό μου - Με θεώρησαν τρελό αλλά γίνεται πραγματικότητα

Στους "4" του Αυστραλιανού Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε με 3-1 σετ του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Μετά την μεγάλη αυτή επιτυχία, ο Έλληνας τενίστας είπε πως... ζει το όνειρό του:

"Μοιάζει σχεδόν με παραμύθι. Απλά ζω το όνειρό μου, ζω αυτό για το οποίο δουλεύω σκληρά. Δουλεύω σκληρά για να φτάσω εδώ, να παίζω στους ημιτελικούς ενός Grand Slam. Ξεκίνησα τη χρονιά και με ρώτησαν ποιοι

είναι οι στόχοι μου, είπα οι ημιτελικοί ενός Grand Slam. Όταν απάντησα σε αυτή την ερώτηση, νόμιζα ότι είμαι τρελός. Αλλά όχι, είναι αλήθεια! Και μόλις συνέβη!"

Τόνισε επίσης πως η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο ήταν να παραμείνει συγκεντρωμένος και να αποδείξει πως η μεγάλη νίκη που πέτυχε επί του Φέντερερ στην προηγούμενη φάση δεν ήταν τυχαίο γεγονός.

Ακόμη, αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, του οποίου το όνομα ακούστηκε από την κερκίδα, είπε: "Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ. Σπουδαία νίκη, που τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Ήταν πρόκληση να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά χαίρομαι που έπαιξα καλά. Έδειξα πως επηρεάστηκα ελάχιστα από τον προηγούμενο αγώνα".

Σε ό,τι αφορά την επόμενη αναμέτρηση στα ημιτελικά του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: "Είναι σημαντικό που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ναδάλ. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Όποιος και αν νικήσει θα είμαι έτοιμος για μία δύσκολη μάχη. Eγώ θα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και ευχαριστώ τον κόσμο που βρίσκεται εδώ και με υποστηρίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα