Σταύρος Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη τείνει να πάρει τα πρωτεία και να χαρακτηρίζεται ως ξέφραγο αμπέλι

Tα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σχολίασαν, εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Σταύρος Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη τείνει να πάρει τα πρωτεία και να χαρακτηρίζεται ως ξέφραγο αμπέλι

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρος Καλαφάτης, καταδίκασε

από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου.

“Η Θεσσαλονίκη τείνει να πάρει τα πρωτεία και να χαρακτηρίζεται ως ξέφραγο αμπέλι. Γίναμε μάρτυρες της Πανβαλκανικής Πορείας Διεθνικιστικής Αλληλεγγύης. Αναρχικοί από όλα τα Βαλκάνια επέλεξαν τη Θεσσαλονίκη για να προκαλέσουν με την παρουσία τους και με τα συνθήματα τους”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης

Ρία Καλφακάκου: Καταδικάζουμε τις πράξεις βίας – Βασικό συστατικό της δημοκρατίας το δικαίωμα στη γνώμη

Την άποψη πως είναι επικίνδυο για τη δημοκρατία να μην επιτρέπουμε σε κάποιον που δεν μας αρέσει η άποψη του ή ιδεολογία του, να μη την εκφράζει, εξέφρασε η επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτή Πόλη”, Ρία Καλφακάκου, σημειώνοντας πως καταδικάζει τις πράξεις βίας.

“Προφανώς είμαστε εναντίον των καταστροφών και κατά της βίας. Νομίζω όμοως το δικαίωμα στην άποψη είναι βασικό συστατικό της δημοκρατίας”, δήλωσε η κ. Καλφακάκου.

Συζτηταμε συνεδιασεις μακεδονια, συλλαλητηρια κτλπ, θυμαστε ολοι μιλαμε για ενα ζητημα που εχει προσελκυσει ενδιαφερον ΝΑΤΟ, επεσε αντιληψη μας, απο στελεχη της τοπικης διοικηησης του δδεξιωνεται, εδρα νατο

Μιχάλης Κωνσταντινίδης: Η θεωρία των δύο άκρων καταλήγει στην αθώωση της φασιστικής βίας

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, τόνισε πως “η θεωρία των δύο άκρων καταλήγει στην αθώωση της φασιστικής βίας και των ναζί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα